Beveiligingssystemen

Veel moderne campers zijn uitgerust met een startonderbreking. Campers zijn echter een toenemend doelwit voor criminelen en zij blijken deze beveiliging vaak te kunnen omzeilen. Daarom is het raadzaam uw camper aanvullend tegen diefstal te beveiligen. Wanneer u dit doet, krijgt u hiervoor vaak korting op uw verzekeringspremie. Een aantal verzekeraars stelt zelfs eisen aan de zwaarte van uw alarmsysteem bij voertuigen met een hoge(re) cataloguswaarde.

Knobben Caravans en Campers adviseert onderstaand beveiligingssysteem.

Icoon Camper - Knobben Caravans en Campers

BEARLOCK

“Met BearLock blijft de kampeerauto op zijn plek en dat is wel zo plezierig.”

BearLock heeft een mechanisch versnellingsbakslot voor campers ontwikkeld, dat wegrijden onmogelijk maakt. Deze beveiliging is een uitstekend systeem om de diefstal van de gehele camper tegen te gaan en relatief goedkoop ten opzichte van elektronische alarmsystemen. Het BearLock systeem blokkeert de versnellingsbak in de “achteruit” of “parkeerstand” (automaat) en dit versnellingsbakslot is niet te verwijderen.

BearLock heeft bewezen een effectief beveiligingssysteem te hebben ontworpen, wat door veel verzekeraars wordt aangeraden of verplicht gesteld. Het systeem is voor vrijwel elk type kampeerauto verkrijgbaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

PRIJS INCL. MONTAGE: €899,- 

Logo Bearlock - Knobben Caravans en Campers
Beveiligingssysteem Bearlock - Knobben Caravans en Campers
Beveiliging Bearlock - Knobben Caravans en Campers