Levelsysteem

Een systeem waarbij uw caravan of camper met één druk op de knop waterpas en stabiel staat. Wie wil dat nu niet? Bij Knobben Caravans en Campers kunt u terecht voor het geautomatiseerde levelsysteem van E&P hydraulics.

 

E-P levelsysteem 2 - Knobben Caravans en Campers
 E&P LEVELSYSTEEM

E&P Hydraulics is een professionele fabrikant van levelsystemen voor campers en caravans. De systemen maken een stabiele stand mogelijk. Met een druk op de knop kunt u uw camper of caravan binnen 2 minuten volledig automatisch horizontaal laten uitlijnen en staat uw voertuig in balans.

De meeste plaatsen zijn eigenlijk niet vlak. Wie niet schuin wil staan moet een wielblok plaatsen of een krik gebruiken om het voertuig enigszins recht uit te lijnen. Afhankelijk van de schuine stand kan dat een poosje duren of is op sommige plaatsen met eenvoudige hulpmiddelen helemaal niet mogelijk. Op vakantie wilt u niet echt tijd besteden aan het horizontaal zetten van uw voertuig.  Met een hydraulisch hefsysteem van E&P Hydraulics is dit snel en eenvoudig te doen – met een druk op de knop.

  • binnen 2 minuten is het voertuig uitgelijnd
  • wereldwijde verkoop en service
  • ontwikkeling en productie uit eigen hand
  • uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • volledig automatische uitlijning van het voertuig met een druk op de knop
PRIJZEN INCL. MONTAGE:
Compleet caravan (6 steuns): € 3.395,-
Compact* caravan (2 steuns): €2.295,-
Compleet camper (4 steuns): €5.990,-
Noodbediening handpomp:   €339,-
Afstandsbediening:   €215,-

*Bij het compacte systeem stelt u d.m.v. twee speciaal ontworpen as-steunen de caravan eerst in de breedte richting waterpas om vervolgens door het verdraaien van het neuswiel de caravan volledig waterpas te stellen.