SMART-trailer

SLIM EN VEILIG OP PAD!

Er komt veel bij kijken om veilig en comfortabel op uw bestemming aan te komen. Het SMART-Trailer systeem verhoogt de rijveiligheid en draagt daardoor bij aan een prettige en ontspannen reis.

Hoe werkt de SMART-Trailer?

De basis van het systeem, de E-Connect, wordt in uw caravan geïnstalleerd. Met de SMART-Trailer App koppelt u vervolgens uw smartphone aan de caravan. Via de app kunt u zowel tijdens de reis als bij aankomst de status van uw caravan gemakkelijk aflezen en heeft u altijd toegang tot alle informatie.

Wat is de SMART-Trailer?

De SMART-Trailer bestaat uit verschillende modules met elk een apart doel. De modules zijn met elkaar de combineren, zo kunt u zelf kiezen welke modules het beste bij uw situatie passen. Heeft u behoefte aan nieuwe informatie over uw caravan? Dan breidt u het basissysteem uit met nieuwe modules. Onder het kopje Modules kunt u meer lezen over de uitbreidingsmogelijkheden.

SMART-Trailer - Knobben Caravans en Campers
SMART-Trailer Systeem - Knobben Caravans en Campers
SMART-Trailer Menu - Knobben Caravans en Campers
DE BASIS
SMART-Trailer E-Connect - Knobben Caravans en Campers
E-CONNECT

De E-Connect is het centrale brein van het SMART-Trailer- systeem. Het regelt de sensoren, en verzorgt de stroomvoorziening van de sensoren. U koppelt uw smartphone of tablet via Bluetooth met de E-Connect; zonder de E-Connect werkt het systeem niet.

PRIJS: €119,95
AANVULLENDE MODULES
SMART-Trailer Module E-Level - Knobben Caravans en Campers
E-LEVEL

Met de E-Level kunt u op uw smartphone of tablet zien of uw caravan waterpas staat en hoeft u niet steeds heen en weer te lopen tussen de waterpas en het neuswiel. Daarnaast kunt u terwijl u in de auto zit aflezen of uw caravan waterpas staat.

MEERPRIJS: €59,95
SMART-Trailer Module E-Mountain - Knobben Caravans en Campers
E-MOUNTAIN

De E-Mountain geeft u een audiovisuele waarschuwing bij hellingshoeken boven de 6% en vermindert op deze manier de kans op oververhitte remmen. Op uw smartphone of tablet kunt u de exacte hellingshoek en hoogte zien.

MEERPRIJS: €29,95
SMART-Trailer Module E-Pressure - Knobben Caravans en Campers
E-PRESSURE

Een verkeerde bandenspanning kost u onnodig veel brandstof en het verhoogt de kans op een klapband. Met de E-Pressure module blijft u op de hoogte van de bandenspanning van uw caravan. Tevens krijgt u een waarschuwing wanneer de bandenspanning te laag is.

MEERPRIJS: €99,95
SMART-Trailer Module E-Volt - Knobben Caravans en Campers
E-VOLT

Met E-Volt ziet u gemakkelijk hoe vol de accu is, wat het huidige accuvoltage is en hoeveel cycli de batterij gemaakt heeft. Daarnaast is het mogelijk om een waarschuwing te krijgen wanneer uw accu bijna leeg is.

BESCHIKBAAR:
begin 2018
SMART-Trailer Module E-Charge - Knobben Caravans en Campers
E-CHARGE

Nooit meer last van een caravan batterij die leeg blijkt te zijn bij aankomst. De E-Charge module laadt de accu van uw caravan niet alleen op tijdens het rijden, maar ook als u de caravan aansluit op netstroom. Deze module is vooral een uitkomst voor kleine accu’s die snel leeg zijn.

BESCHIKBAAR:
begin 2018
SMART-Trailer Module E-Temperature - Knobben Caravans en Campers
E-TEMPERATURE

Met E-Temperature kunt u op uw smartphone de temperatuur en luchtvochtigheid meten in of buiten uw caravan. Doordat E-Temperature draadloos is, kunt u hem ophangen waar u wilt. Kies bijvoorbeeld voor de koelkast om zeker te zijn dat uw etenswaren niet bederven. Door de alarmfunctie krijgt u een melding op uw telefoon wanneer de vooraf ingestelde temperatuur bereikt wordt.

BESCHIKBAAR:
begin 2018
SMART-Trailer Module E-Open Closed - Knobben Caravans en Campers
E-SWITCH

Met de E-Switch module voorkomt u dat u vertrekt terwijl een raam, het dakluik of de deur nog open staat. Daarnaast heeft de E-Switch een alarmfunctie die u een melding geeft als bijvoorbeeld het dakluik nog open staat terwijl u aan het rijden bent.

BESCHIKBAAR:
begin 2018