Aanbod nieuw

Ook op het gebied van campers biedt Knobben Caravans een uitgebreide collectie nieuwe modellen. Hieronder zie je in één oogopslag onze nieuwe campers die uit voorraad leverbaar zijn. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om een ander model bij ons te bestellen. 

Ons aanbod nieuwe campers is net als bij de caravans heel uitgebreid. Dit wisselt vaak en snel, waardoor we altijd een uitgebreide keuze kunnen bieden. 

Ben je op zoek naar een nieuwe camper, maar weet je nog niet precies wat je zoekt? Hieronder zie je een compleet overzicht van onze nieuwe campers, met alle specificaties erbij. Filter op slaapplaatsen, afmeting en andere wensen en vind zo de camper die bij jou past.

Kom je er niet uit of wil je de campers in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom. Daar staan alle campers klaar om bekeken (of gekocht) te worden. Zo krijg je direct een goed beeld van de mogelijkheden en eigenschappen van onze nieuwe campers. Van klein en knus tot groot en ruim: Knobben Caravans biedt voor ieder gezelschap de perfecte nieuwe camper.