Aanbod occasions

Ben je op zoek naar een camper die voldoet aan je wensen, maar ook aan je budget? Dan ben je bij Knobben Caravans aan het juiste adres. Hieronder zie je ons uitgebreide aanbod in camper occasions. Een ruime voorraad tweedehands campers, die passen binnen elk budget, maar wel volgens de kwaliteit en het comfort zoals je bij Knobben Caravans gewend bent. 

Met de filters aan de linkerkant sorteer je snel en makkelijk de juiste camper, die past bij jullie gezelschap en reisvoorkeuren. 

Bij een camper occasion is het belangrijk dat je zowel het interieur als het exterieur uitgebreid controleert voor aankoop. Let daarbij op vocht, de kwaliteit van de bekleding en de staat van het onderstel. Koop je je tweedehands camper bij Knobben caravans, dan hebben wij deze controle al voor je uitgevoerd. Ook voor de tweedehands campers van Knobben caravans geldt: een hoge kwaliteit tegen een mooie prijs. 

Onze voorraad camper occasions wisselt natuurlijk vaak. Kom daarom gerust langs en bekijk de actuele camper voorraad in Rijssen. De koffie staat klaar.