Caravans

KNOBBEN CARAVANS VOOR HET KOPEN, INRUILEN, HUREN OF FINANCIEREN VAN CARAVANS

Dealer

Bij Knobben Caravans vind je in onze uitgebreide collectie altijd de caravan of camper die bij je past. Daarbij zijn we officieel dealer van de hoogkwalitatieve merken Fendt, Hobby en Knaus. Van deze merken is dan ook een groot deel van de nieuwste collectie uit voorraad leverbaar en – niet onbelangrijk – in onze showroom te bezichtigen. Hieronder zie je ons uitgebreide aanbod.

Icoon caravan - Knobben Caravans en Campers

Caravan match

Wanneer je een caravan of camper aanschaft, wil je natuurlijk dat deze van binnen en van buiten bij je past. De caravan moet geschikt zijn voor jouw manier van vakantie vieren, voor de afmeting van het gezelschap en passen binnen je budget. Kom daarom langs in onze showroom van 2000 m2 en ervaar het zelf. Voel de kwaliteit, kom proefzitten in de caravan of probeer de lengte van de bedden uit. Zo haal je alles uit je nieuwe caravan of camper. In combinatie met onze service garanderen we op deze manier jarenlang vakantie plezier!

Occasion

Klein budget, maar wel kwaliteit? Ook daarvoor ben je bij Knobben Caravans aan het juiste adres. Bij ons vind je een ruim aanbod caravan occasions van diverse merken.

Nieuw of occasion: wij helpen je graag bij het vinden van de juiste caravan of camper, die voldoet aan al je wensen.

Contact

Meer weten of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.