Aanbod nieuw

Net als in onze showroom, kan je ook online ons uitgebreide aanbod nieuwe caravans in alle rust bekijken. Hieronder vind je een overzicht van alle gloednieuwe caravans die wij op dit moment op voorraad hebben. Met het filter (links) bepaal je zelf wat je belangrijk vindt, zoals merk, afmeting en gewicht. Maar natuurlijk ook het aantal slaapplaatsen. Zo maak je alvast een eerste voorsortering en kan je daarna de gewenste caravans met elkaar vergelijken.

Moeilijke keuze? Doe dan het voorwerk online en kom vervolgens naar onze showroom in Rijssen. Je bekijkt hier onze collectie nieuwe caravans van dichtbij én van binnen, zodat je direct het juiste beeld krijgt van de look en feel van iedere caravan. 

Meer weten over de verschillende merken? Kijk dan op onze pagina Caravans waar we onze merken, zoals KNAUS en HOBBY, verder toelichten. Neem de tijd, want een nieuwe caravan is een belangrijke aankoop. Eentje die jarenlang met je mee op reis gaat en je overal moet brengen, waar jij wilt komen. Bij ons krijg je daarom de mogelijkheid om alles rustig te bekijken en te vragen, we denken graag met je mee. De koffie staat klaar!