FENDT

Met Fendt kom je overal. Verbreid je je horizon en ontdek je nieuwe oorden. Fendt mixt doordachte functionaliteit, een tijdloos design en een hoog uitrustingsniveau. Dat betekent genieten zonder zorgen. Kijk eens naar de inrichting van de verschillende modellen: niet alleen is er voor iedereen de perfecte Fendt caravan, maar ook is ieder model standaard gekenmerkt door de meest hoogwaardige kwaliteit. In uitvoering, inrichting en mogelijkheden.

ALLE FENDT MODELLEN:
Logo Fendt - Knobben Caravans en Campers

Hiermee heb je onderweg alles wat je nodig hebt direct bij de hand. Of je nu een weekendje weg gaat of weken wilt toeren. Van een boerencamping in de Achterhoek tot overwinteren in Spanje: dankzij de caravans van Fendt hoef je nog maar één ding zelf te doen: inpakken en dan ontspannen genieten.

Modellen

Laten we eens wat verder in gaan op de verschillende modellen, met elk hun eigen bijzonderheden en voordelen.

Zo is er de Saphir. Met 12 verschillende indelingen, waaronder kinderkamers, en 4-6 slaapplaatsen biedt de Saphir ruimte én comfort aan stellen, groepen en gezinnen. De Bianco is er in 2 verschillende uitvoeringen, Selection en Active. Beide uitvoeringen zijn compact, wendbaar en degelijk, zoals je van een Duits merk mag verwachten. De Active, zijn naam zegt het al, is naast deze voordelen nog meer gericht op het reizen en comfort onderweg. Zo is er bijvoorbeeld nog meer bergruimte in te delen en is de Bianco Active voorzien van een 10 liter gasboiler en kachel. De Tendenza mag zichzelf tot de topklasse onder de Fendt caravans rekenen. Hierbij worden hoogwaardige materialen en technieken gecombineerd met de nieuwste innovaties. En dan de Opal. Deze combineert de traditie en innovatie waar Fendt om bekend staat met oerdegelijk vakmanschap. De Diamant is al jaren onderdeel van de Fend collectie. Maar daarmee is dit model zeker niet ouderwets te noemen. De Diamant wordt namelijk constant verbeterd en aangepast aan de kennis en technieken van deze tijd. En dan is er nog de Brillant. Deze prachtige caravan heeft flair en klasse. Ze biedt ruimte aan 4 slaapplaatsen, met een lengte vanaf 9,34 meter. Dat biedt dus een keur aan ruimte en mogelijkheden om deze caravan geheel naar eigen smaak in te delen.

Wist je dat… de Fendt haar eigen fanclub heeft? Sinds 1995 is de Fendt Caravan Club Nederland uitgegroeid tot een grote groep kampeerliefhebbers. Kamperen met de Fendt vanzelfsprekend.

Duitse kwaliteit

Laten we afsluiten met een paar (optionele) kenmerken van een echte Fendt caravan: zitkussens met hoog soortelijk gewicht voor alle comfort. LED-verlichting. Bedden: matrassen met binnenvering, liftomat en hardheidsinstellingen. geïntegreerde verduisteringsplissé en insectenrollo. Slim-Tower koelkast met uitneembaar vriesvak en binnenverlichting. Lichtlijst in de profiellijst van de bovenkasten (keuken).