Financiering

Wilt u nu een caravan of camper aanschaffen, maar de betaling over een langere tijd uitspreiden? Knobben Caravans en Campers kan in samenwerking met Finanplaza een aansluitende financiering verzorgen. Onze partner inventariseert uw wensen en berekent graag het meest aantrekkelijke voorstel voor u.

 

Finanplaza

“Uw wens wordt onze opdracht!”

Uw lening aanvragen bij Finanplaza, betekent dat u profiteert van de arrangementen die zij bij tal van kredietinstellingen nebben. Hierdoor zijn zij in staat om u een lening te verstrekken tegen de meeste beste scherpe tarieven van Nederland. Het voordeel hiervan voor u rekenen zij u graag voor.

Ook is het mogelijk om de lening die u heeft bij andere instellingen (vaak tegen zéér hoge rentes, zoals bijvoorbeeld bij Visa Card, ING Card, Prime-Line, Wehkamp, Neckermann, etc) onder te brengen in een veel goedkopere lening via Finanplaza BV. Deze oversluitservice verzorgen zij overigens geheel kosteloos voor u.

De tarieven van Finanplaza behoren sinds jaren tot de beste van Nederland. Finanplaza nodigt u graag uit om hiervan te profiteren en de financieringsvoorwaarden hier direct te berekenen.