Inkoop & Bemiddeling

Knobben Caravans en Campers ontzorgt u graag op het gebied van de verkoop van uw caravan of camper. Wij bieden u de mogelijkheid aan om uw caravan direct aan ons te verkopen (inkoop), of wij gaan hem voor u verkopen (bemiddeling).

Bij inkoop betalen wij direct aan u uit en heeft u ook direct het vrijwaringsbewijs in handen. Dit levert vaak een iets lagere opbrengst op ten opzichte van verkoopbemiddeling, maar het is een zorgeloze en de snelste manier om van uw caravan of camper af te komen.

In het geval van verkoopbemiddeling blijft u eigenaar van de caravan of camper en bepalen we samen met u de verkoopprijs. Uw caravan of camper wordt vervolgens tentoongesteld binnen ons bedrijf. We maken hiervoor gebruik van onze ruime showroom of het gesloten buitenterrein en vele relevante websites. De voordelen om dit door Knobben Caravans en Campers te laten doen zijn:

Wij nemen u alle zorg uit handen: van de onderhandeling met potentiële kopers tot en met de afwikkeling van de verkoop

Vooraf duidelijkheid omtrent de kosten en de verkoopprijs

U betaalt pas wanneer de caravan of camper is verkocht

Wij zijn een Bovag en Focwa gecertificeerd caravanbedrijf: betrouwbaar en deskundig

Wij voorzien u graag van meer informatie. Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende waardebepaling of neem vrijblijvend contact op.

Inkoop & bemiddeling

Persoonlijke gegevens

Gegevens caravan / camper

Lees hier ook onze Privacybeleid.