Schade herstel

GESPECIALISEERD SCHADEHERSTEL: SOEPEL GEREGELD EN VOOR EEN GEWELDIG RESULTAAT

De kwaliteit van uw caravan moet staan als een huis maar een ongeluk zit in
een klein hoekje. Dus wat als uw caravan schade heeft? Dan wilt u alles zo
snel en soepel mogelijk regelen. Ook met de verzekeraar. Knobben Caravans
is aangesloten bij alle grote verzekeraars en hersteld uiteraard ook voor alle kleinere verzekeraars. Hiermee neemt Knobben Caravans al uw zorgen uit handen en zorgen we dat u zo snel mogelijk weer veilig op weg kunt.

WAAROM KIEST U BIJ SCHADEHERSTEL VOOR ONS?
  • Wij zorgen voor een geweldig resultaat
  • Wij doen ook ruitreparaties en ruitvervanging
  • Wij werken samen met alle verzekeraars!
  • Geen schade is hetzelfde en daarom hebben wij vakspecialisten in dienst
  • Iedere schade aan uw caravan of camper kunnen wij herstellen

BOVAG
Bij een BOVAG-bedrijf werken vakbekwame mensen die gespecialiseerd zijn in het herstellen van schade. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, garantie en een uitstekende service.

bron: bovag.nl

 

RE-CAMP
RE-CAMP Top Select Camper- & Caravanherstel is een landelijk samenwerkingsverband tussen verzekeraars en professionele camper en caravan schadeherstellers. RE-CAMP staat voor een zeer vakkundig en snel schadeherstel van je camper of caravan.

bron: recamp.nl

FOCWA
De FOCWA Caravan & Camperschadeherstelbedrijven voldoen aan hoge eisen en staan garant voor kwalitatief schadeherstel en een goede service.

bron: focwa.nl

 

 

 

 

 

KNOBBEN IS GESPECIALISEERD IN SCHADEHERSTEL
ALLES SOEPEL & SNEL GEREGELD – MET EEN GEWELDIG RESULTAAT

Schade is enorm vervelend, maar zeker wanneer dit tijdens je vakantie gebeurd. Daarom doen we er alles aan om schade te voorkomen, en waar het toch nodig is zo snel mogelijk te herstellen. 

Dat begint al voorafgaand aan de reis: voor aankoop of verhuur van je caravan wordt alles nogmaals uitgebreid door ons gecontroleerd. Wij garanderen dat je zorgeloos op reis kan in een caravan of camper van Knobben Caravans.
Daarnaast raden we aan om je caravan of camper jaarlijks te laten controleren bij een erkend BOVAG-bedrijf. Lees in ons blog over het hoe en waarom van een periodieke controle. Veiligheid begint thuis!

En dan: de kwaliteit van je caravan of camper moet staan als een huis, maar we weten ook dat een ongeluk zo gebeurd is. Vaak ben je bij schade afhankelijk van de weersomstandigheden op vakantie of van andere weggebruikers die je onderweg tegenkomt.

Schadeherstel

Dus wat te doen als je caravan of camper onderweg (of thuis) toch schade heeft geleden? Dan zorgen wij ervoor dat alles zo snel en soepel mogelijk wordt geregeld én zakelijk afgehandeld. Wij zijn als verzekeraar Knobben Caravans aangesloten bij alle grote verzekeraars, maar herstellen uiteraard ook voor de kleinere verzekeraars. Ook bij schade neemt Knobben Caravans je alle zorg uit handen, met als doel: dat jij zo snel en veilig mogelijk de weg weer op kan! We werken daarbij samen met de erkende schadebedrijven BOVAG, FOCWA en RE-CAMP.

 

WAAROM KIES JE BIJ SCHADEHERSTEL VOOR KNOBBEN CARAVANS?

  • Wij zorgen voor een geweldig en professioneel resultaat
  • Daarbij behandelen we ook ruitreparaties en ruitvervanging
  • Wij werken samen met alle verzekeraars
  • Geen schade is hetzelfde en daarom hebben wij vakspecialisten in dienst
  • Wij kunnen gegarandeerd iedere schade aan je caravan of camper herstellen

Omdat we de schade zo snel mogelijk oplossen & repareren én je daarbij alle zorgen uit handen nemen, kan jij daarna weer zorgeloos genieten van je reis!